Noves característiques socials

Les coses que pots fer ara que no podies fer abans:

  • Connectar amb Facebook: Pots connectar-hi des de Spotify, per afegir a l’instant a tots els teus amics que hagin utilitzat aquesta funció. Els perfils dels teus amics apareixen en una nova barra lateral de “Gent”, a la dreta de la pantalla, en la qual surt el teu perfil a la part superior.Captura de pantalla 2013-05-06 a las 12.07.59
  • Afegir noms d’usuaris: Pots afegir gent escrivint el seu nom d’usuari de Spotify. Si escrius “spotify: user: nomusuari” al camp de cerca apareix el perfil d’aquesta persona si està publicat.
  • Publicar el Perfil de Spotify a la web: Ara pots publicar fàcilment un enllaç al teu perfil de Spotify al bloc, pàgina de Facebook, lloc web o qualsevol altre lloc d’Internet perquè els altres puguin seguir-te.
  • Safata d’entrada: A la barra lateral esquerra de Spotify  hi ha una nova secció, la safata d’entrada, que actua com a bústia de cançons enviades per amics. Per enviar un tema hi ha prou amb arrossegar i deixar-lo anar sobre el nom de la persona a la barra d’Gent. Una altra possibilitat és fer clic amb el botó dret a la cançó i seleccionar la nova opció “Enviar a”.Captura de pantalla 2013-05-06 a las 12.15.14
  • Canal de Facebook: La música que publiquen els teus amics a Facebook t’apareix a la pàgina de notícies de Spotify a través d’una nova pestanya.
  • Índex de popularitat de llistes: En totes les llistes de reproducció t’indica quants usuaris de Spotify hi ha subscrits a cadascuna. Si fas clic al número, veuràs fins i tot els noms d’usuari de les persones que s’han subscrit a aquesta llista.
  • Control de canvis en les llistes: Pots veure quan s’ha afegit un tema a una llista de reproducció i qui ho ha afegit gràcies a dues noves columnes.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: