Què és?

Spotify s’ha convertit aquests últims anys en la plataforma musical més coneguda. Tot i que han anat apareixent altres alternatives més econòmiques, fins i tot gratuïtes, que s’aproximen al seu servei, segueix estant un punt per sobre de la resta.Amb més de 10 milions de cançons a la base de dades, i ja més de 20 milions d’usuaris registrat.

Pots escoltar als seus cantants o grups favorits com també descobrir nous talents de la música a través de les recomanacions de la xarxa. A més, la seva connexió amb les xarxes socials permet interactuar amb amics que utilitzen el mateix servei

El funcionament de Spotify no existeix en tots els països, ja que només està disponible en aquells en què ha arribat a acords amb les discogràfiques. Spotify respecta els drets corresponents de copyright.

A diferència d’altres serveis de streaming, transmet la informació a través del protocol P2P. D’aquesta manera, els usuaris no només reben la informació sinó que alhora, també envien informació dels seus equips.

Gràcies a la disposició de memòria de l’aplicació, l’usuari obté alguns avantatges, com per exemple, no haver de descarregar totalment cada cançó que vulgui tornar a escoltar.

A més d’això, la informació s’intercanvia entre els usuaris perque no es realitzin noves descàrregues, el secret de l’èxit de la seva radio i de la plataforma en general.

Si voleu més informació del seu funcionament pràctic, aquí teniu un vídeo on s’explica com entrar al món Spotify:

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: