Tú tries. Quina opció vols?

La plataforma musical més utilitzada al món t’ofereix 3 tipus de variants amb les que pots gaudir de diferents quotes depenent de la que es trii:

Free: Múscia gratis  al moment. És l’opció en la qual està el gran gruix dels usuaris de Spotify. La raó es ben simple: no s’ha de pagar res. L’usuari té deu hores al mes per escoltar música i la opció de escoltar cada tema un màxim de cinc vegades. A l’empresa li és rendible gràcies a la publicitat que insereix entre les cançons.

Unlimited: Aquesta variant és de pagamanet. Tot i això és un preu força inferior que el Premium. L’usuari paga un total de 4,99€ i pot gaudir de músia sense pausa  des de el teu ordinador o tablet. No hi ha anuncis ni límit de consum.

Premium: És la opció més cara de la plataforma. L’usuari paga 9,99€ al mes per poder escoltar música sense pausa ni límit. La gran diferència rau en que, aquest, permet als membres escoltar les novetats abans del seu llançament. També es pot sentir el catàleg musical a dispositius mòbils i pots fer-lo servir sense connexió a la xarxa  i escoltar pistes prèviament selccionades

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: